FOTO by IMDb

Film

Upravo je izašao trailer za seriju Guya Ritchieja – The Gentlemen

admin 23. veljače 2024.

Serija dolazi kroz nekoliko dana

Tko god je gledao i uživao u filmskom hitu Guya Ritchieja iz 2019. godine The Gentlemen sigurno zna da uskoro kreće istoimena serija, a bit će dostupna u ožujku na Netflixu.

Foto: IMDb

U filmu smo gledali brojna poznata imena poput Charlieja Hunnama, Colina Farrella, Hugha Granta, a svi predvođeni Matthewom McConaugheyom u glavnoj ulozi.

Foto: Netflix

Sada je stigao trailer za novu Netflixovu seriju Guya Ritchieja, spin-off njegove kriminalističke komedije iz 2019. i nadamo se da će opravdati očekivanja.

Foto: Netflix

Radnja serije prati priču koju smo gledali u filmu, ali ne sa izvornim likovima, iako je nasljeđe lika Mickeya Pearsona (Matthew McConaughey) ključno.

Foto: Netflix

Serija prati Eddieja Hornimana (James) koji neočekivano naslijedi očevo veliko seosko imanje – samo kako bi otkrio da je ono dio tajnog carstva kanabisa. Uz sve to postoji i velik broj “neugodnih likova” iz britanskog kriminalnog podzemlja koji žele dio operacije.

Odlučan u namjeri da izvuče svoju obitelj iz njihovih kandži, Eddie pokušava igrati ulogu gangstera u njihovoj vlastitoj igri. Međutim, kako biva uvučen u svijet kriminala to mu se počinje i sviđati.

Foto: Netflix

Theo James, Ray Winstone, Kaya Scodelario, Daniel Ings, Joely Richardson, Vinnie Jones, Giancarlo Esposito, Chanel Cresswell, Michael Vu, Max Beesley, Jasmine Blackborow, Harry Goodwins, Dar Salim, Pearce Quigley, Ruby Sear i Peter Serafinowicz glavne su uloge koje ćemo gledati kroz serijal od osam epizoda.

Premijera nove serije “The Gentlemen”, koja će sadržavati osam epizoda, očekuje se 7. ožujka.