FOTO by Adidas

Moda

Upoznajte Puffylette – najudobnije adidas tenisice 

admin 03. travnja 2023.

Ako vam je udobnost na prvom mjestu, izgled ćete zanemariti...

Još u prosincu prošle godine adidas nas je iznenadio sa svojim novim Puffylette modelima koji su apostrofirani kao najudobniji modeli poznatog njemačkog brenda.

Kako im i samo ime kaže, Puffylette su pufaste i udobne tenisice u kojima će se vaše stopalo osjećati kao u najudobnijem krevetu.

Adidas Puffylette
Foto: adidas

Kako su prvi modeli predstavljeni u zimskim danima na njima prevladavaju prepoznatljive adidas crno bijele boje, bez suviše živih i veselih boja.

Kako smo zakoračili u proljeće došlo je i vrijeme da predstave još jedne Puffylette, ovaj put u energično narančastoj boji.

Adidas Puffylette
Foto: adidas

Originalnog naziva “Beam Orange” ova boja je pravi šok za oči, ali melem za sve vaše modne kombinacije kojima treba jaka boja za podizanje cjelokupnog outfita. Dizajn i materijali izrazito podsjećaju na puffer jakne, pružajući vašim stopalima vrhunski osjećaj udobnosti.

Ako vizualno izbrišete pufasti dio ovog modela vidjet ćete klasični dizajn poznatih Adiletta koje su sada, iz nekog razloga, dobile i dodatni dio koji garantira još veću udobnost.

Adidas Puffylette
Foto: adidas

Uz neizbježnu narančastu nijansu kombinira se i nešto crne sa strane, ne bi li se dodatno naglasio adidas logotip, kako bi se znalo da se radi o premium brendiranoj proljetnoj obući.

Adidas Puffylette
Foto: adidas

Iskreno, mi ih vidimo jedino kao dobru obuću za ulazak u more i izbjegavanje ježića prilikom ulaska, no sigurni smo da će i one pronaći svoje vlasnike.

Svim entuzijastima kojima su ljudi iz adidasa s ovim modelom prodali priču, dobra je vijest da su već dostupne na adidas web trgovini po cijeni od 90$.