FOTO by Instagram @agnieszka.kaminska1 / @licnagospodicna

Ljepota

Upečatljiva boja maline manikura je s kojom ulazimo u mjesec lipanj!

Krešimir Šustić 01. lipnja 2020.

Elegancija na rukama bez koje ne izlazimo iz kuće!

Svaka dama koja drži do sebe i svog izgleda zna koliko znači imati dobre kozmetičke i beauty proizvode koji na savršen outfit dolaze kao šlag na tortu, te ga upotpunjuju i dodaju završni touch.

Osim popularnih ruževa za usne, pudera i raznih proizvoda za lice, ističu se i nezaobilazni lakovi za nokte koji su jedni od prodavanijih u svijetu make-up-a.

Manikure su najrasprostranjenije upravo u proljetno/ljetnoj sezoni kada prevladavaju šarene nijanse veselih boja i odijevamo se u skladu s vremenom, te se naš izbor svodi na aktualne trendove.

Kako i u modnom, tako i u beauty svijetu svako novo godišnje doba donosi nam it primjerke koji su hit među fashionisticama, a ove godine tu titulu odnosi ljupka boja maline.

Nijansa koja dolazi iz spektra crvene boje, a nalikuje na rozu, totalno je osvježenje koje nam je potrebno kada je u pitanju make-up jer je poveznica s cjelokupnim izgledom i donosi nam pravi ljetni štih.

Prava je stvar ukoliko želite razbiti monotoniju već viđenih tonova, a rukama će dati upečatljiv sjaj koji neće proći nezapaženo, te će vaši prsti izgledati poput umjetničkog djela ispunjenog sočnom bobičastom voćkom.

Donijet će poseban zaokret i jedinstvenost, a primijetit ćete kako vam svi gledaju u nokte koji će doslovno biti vrijedni divljenja jer kažu da je ova nijansa stvorena samo za one s čvrstim karakterom i osebujnim stilom.

View this post on Instagram

#raspberrynails #swarovskinails #springnails

A post shared by Emilija Nail Beauty (@emilija_nail_beauty) on

View this post on Instagram

#jananails #raspberrynails #nailinspiration #gelnails

A post shared by Chiaroscuro Beauty Studio (@chiaroscuro_beauty_studio) on