FOTO by Netflix

Film

Uncoupled: pogledajte trailer za seriju koju očekujemo ovog mjeseca

admin 18. srpnja 2022.

Nova Netflix serija od tvoraca "Sex And The City" i "Emily In Paris"

Zvijezda serije “How i meet your mother” Neil Partick Harris glavna je zvijezda nove Netflix serije “Uncoupled” koja nam garantira puno smijeha i dobre zabave. Garancija za to su već provjereni recepti serija “Sex And The City“, “Emily In Paris” i “Modern family“, a upravo su njihovi tvorci zaslužni za scenarij nove serije.

U novoj seriji Neil Patrick Harris glumi Michaela Lawsona, dobrostojećeg agenta za nekretnine kojem sve polazi za rukom, sve dok njegov 17-godišnji partner ne spakira stvari i napusti ga.

Serija, u kojoj glume i Tisha Campbell, Brooks Ashmanskas, Emerson Brooks i Marcia Gay Harden, istraživat će putovanje od slomljenog srca do izlječenja i prepreke koje nalazimo na tom putu.

Sinopsis za seriju “Uncoupled”

Na prvi pogled Michael Lawson ima sve. On je uspješan agent za nekretnine u New Yorku sa sjajnom karijerom, obitelji koja ga podržava, velikim krugom bliskih prijatelja i ljubavnom vezom sa svojim partnerom Colinom. Kada se, uoči svog pedesetog rođendana, Colin odluči odseliti i napustiti Michaela, on ostaje šokiran i izgubljen. Preko noći se mora suočiti s dvije noćne more: izgubiti čovjeka za kojeg je mislio da mu je srodna duša i iznenada se naći kao slobodni homoseksualac u New Yorku u svojim četrdesetim godinama.”

Serija “Uncoupled” dolazi od tvoraca serije “Modern FamilyJeffreyja Richmana i Darrena Stara, iz čije su glave izašle serije “Sex And The City” i “Emily In Paris“.

Scenaristi, dobitnici Emmyja, objavili su zajedničku izjavu prije izlaska serije, najavljujući: “Tako smo uzbuđeni što možemo s vama podijeliti našu seriju “Uncoupled”. To je veliki projekt za nas obojicu, koji nam je dao priliku da napišemo gorko-slatku romantičnu komediju iz perspektive gay muškarca.”

Serija stiže na Netflix krajem mjeseca. Jedva čekamo!