FOTO by IMDb

Film

Bonjour, „Emily in Paris“ započinje sa snimanjem novih epizoda!

Daria Lovrić 25. travnja 2022.

Jedva čekamo nove avanture ambiciozne Amerikanke! 3, 2, 1 ... Pripremite Champére i krećemo!

„Emily in Paris“, Netflixova hit serija, vraća se na male ekrane, a mi znamo i kada. Prva sezona serije dospjela je na popis deset najgledanijih streaming serija na Netflixu u tjednu kada je objavljena, s 58 milijuna pregleda.

Nakon što su prva i druga sezona poharale ljestvice najgledanijih na streaming platformi, bilo je jasno da će se priča o ambicioznoj Amerikanki koja stiže u Pariz nastaviti.

Krajem prosinca prošle godine izašla je druga sezona koja je po nekima uspjela nadoknaditi propuste iz prve, ali po nekim mišljenjima i podbacila.

Bilo kako bilo, o ljubavnom životu i modnim kombinacijama govorilo se danima. Gledanost druge sezone dala je produkciji vjetar u leđa da nastavi seriju o pariškim avanturama marketinške stručnjakinje.

U siječnju 2022., Netflix je najavio povratak „Emily in Paris“ na svom Instagram profilu s opisom: “Say ‘bonjour’ to 3 & 4!“. Očito je da je serija vrlo popularna čim je potvrđena i treća i četvrta sezona ove duhovite serije. Snimanje treće sezone serije započinje ovog lipnja i nadamo se da će nove epizode biti dostupne krajem godine, u prosincu.

Kao što smo imali prilike vidjeti u drugoj sezoni, Emily nastavlja svoj život u Parizu u ljubavnom trokutu. Neodlučna Emily žonglira osjećajima prema šarmantnom kuharu Gabrielu, dok joj pažnju privlači Britanac Alfie kojeg upoznaje na satu francuskog.

U trećoj sezoni zasigurno ćemo vidjeti povratak Lily Collins u ulozi Emily, dok će i Lucien Laviscount u ulozi Alfieja dobiti veću minutažu na malom ekranu. Iako je druga sezona završila povratkom Alfie-a u UK, prema riječima francuskog glumca Williama Abadieja (Antoine Lambert) glumačka postava bi mogla provesti dio snimanja u Londonu.

U trećoj sezoni prema riječima Darrena Stara, Emily će se sve bolje snalaziti u Parizu te naučiti jezik što nam govori da se vrlo vjerojatno neće vratiti u Ameriku niti prihvatiti Alfiev poziv u London. Na kraju druge sezone, Emily dobiva ponudu pridružiti se Sylvinoj novoj tvrtki stoga vjerujemo da ćemo u trećoj sezoni gledati i Philippine Leroy-Beaulieu, Juliena (Samuel Arnold), Luca (Bruno Gouery) i Antoinea Lamberta (William Abadie).

Svoje uloge će vrlo vjerojatno dobiti i Emilyna najbolje prijateljica Mindy (Ashley Park), ali i šarmantni kuhar Gabriel (Lucas Bravo) i njegova djevojka Camille (Camille Razat) s obzirom na to da još nismo 100% sigurni na koji će se način ljubavni trokut raspetljati.