FOTO by Primark

Dekor

Umjetne biljke koje izgledaju baš poput pravih za sve nas ljenjivce!

Viktoria Mikulić 12. lipnja 2023.

Od sukulenata do tulipana, Primark ima prekrasan asortiman umjetnih biljaka…

Spremni smo za ljetne vrućine i željno iščekujemo nalet sunčanih dana koje ćemo u potpunosti moći provesti na otvorenom, barem tijekom godišnjeg odmora. Ljeti smo pomalo lijeni i sve o čemu sanjamo je aperol spritz u jednoj ruci, a osvježavajuća kriška lubenice u drugoj. Vješto uređujemo svoje terase i balkone kako bi zablistali u tropskom ruhu, jer nema ljepšeg nego se osjećati opušteno u vlastitom domu.

Ako ste već nabavili namještaj i ostali osnovni materijal, vrijeme je za detalje, poput ukrasnih jastučića, lanterni i biljaka. Bez obzira je li vam terasa u hladu ili je dio nje okupan sunčevim zrakama, naš prijedlog je nabaviti umjetne biljke uz koje nećete imati brige ni trena, a istodobno će vaš eksterijer odisati zelenilom.

Za sve ljubitelje tulipana i sukulenata, kao i nekih simpatičnih teglica, pronašli smo zadivljujući asortiman u Primarku koji je jednostavno must have. Neobičan dizajn i pristupačne cijene samo su neki od razloga zašto će ove biljke krasiti i naše domove. Unutar ponude prevladavaju nježne boje koje će se uklopiti u svaki stil namještaja. Naš favorit su tulipani u staklenoj vazi , kao i simpatična vaza s motivom čovječuljka visećih nogu, te model cvijeta koji podsjeća na božure.

Ako i vi želite svoj dom uljepšati ovim preslatkim home dekorom, uputite se u Ljubljanu i odaberite nešto prema vlastitom ukusu.