FOTO by Instagram @vesnasposa

Moda

Udajete se ovog proljeća? Postanite vlasnicom jedne od božanstvenih vjenčanica!

Viktoria Mikulić 05. travnja 2022.

Svadbena zvona se bliže, a vi još uvijek niste pronašli savršenu odabranicu?

Najvažniji dan u životu nezamisliv je bez jedne stvari – famozne vjenčanice. Ta bijela haljina primarni je dio naše svadbene svečanosti i dok ulazimo u crkvu ili dvoranu, sve oči uperene su upravo u nju.

Ona nam podiže samopouzdanje i noseći je, osjećamo se poput pravih princeza. Stoga je jako važno da ono što odaberemo bude posebno. Pritom mislimo na vjenčanicu koja će izgledati bajkovito, ali i u kojoj ćete se moći kretati i izdržati do ranih jutarnjih sati.

Neovisno o tome volite li više trendi modele vjenčanica ili ste skloniji odabiru vintage ruha, pronašli smo za svakoga ponešto. Smatrate da bi vam najbolje pristajala romantična vjenčanica A- kroja, krinolina ili strukirani primjerak koji prati siluetu – na jednom mjestu pronaći ćete svaki od ovih krojeva.

VESNA SPOSA renomirana je modna kuća u koju, čim kročite, osjetit ćete toplinu oko srca. Ako se dvoumite između čipke, muslina i tila, dugih ili kratkih rukava, njihove stručne stilistice pomoći će vam u donošenju ispravne odluke.

Svakoj budućoj mladi u oku će zasjati suza radosnica kada ugleda njihove elegantne vjenčanice, a nakon što je odjenete i pojavite se ispred svog budućeg supružnika, druga strana ostat će bez daha.

U nastavku smo izdvojili 10 šarmantnih modela koji su idealni za sve koji planiraju proljetno vjenčanje:

Nakon što ste odabrali vjenčanicu za sebe, u njihovoj raskošnoj ponudi i vaša kuma, mama ili sestra mogu pronaći svečanu haljinu za taj poseban dan.

Inspirirajte se jedinstvenim modelima modne kuće VESNA SPOSA koji će sve prisutne ostaviti bez teksta.