FOTO by Zara HOME

Dekor

U Zaru HOME stigle prve fluffy kućne papuče s božićnim motivima!

Daria Lovrić 12. listopada 2023.

Najslađi modeli za velike i male!

Iako nas je do nedavno budilo sunce, jutra su sada maglovita, a uskoro kreće i uključivanje grijanja. Znamo da postoje ljudi koji obožavaju jesenski period koji donosi niske temperature, kišu, vjetar i sive oblake, međutim mi nismo jedni od njih.

Zara HOME kućne papuče – 19,99 € 
Zara HOME kućne papuče – 19,99 € 

Naravno, iz svakog godišnjeg doba pokušavamo izvući ono najbolje, stoga da, volimo jesenske napitke, deserte od bundeve, zvuk lupkanja kiše po prozoru, međutim sve to volimo kada smo u toplini doma i ne moramo izlaziti iz kuće.

Zara HOME kućne papuče – 19,99 € 

Blagdani stižu ranije uz mekane kućne papuče!

Najradije bismo prespavali jesenski period i jedino što nas drži budnima je spoznaja da nam se bliži blagdansko razdoblje. Iako je još mjesec i pol dana ostalo do prosinačke euforije, popularni brendovi već su krenuli s lansiranjem božićnih kolekcija.

Zara HOME kućne papuče – 18,99 € 

S obzirom na to da temperature padaju, mi smo prvo krenuli u potragu za kućnim papučama koje će nas ugrijati i svaki dan podsjetiti da će i jesen brzo proći. Unutar Zara HOME asortimana krije se pregršt preslatkih modela za male i velike i teško je izabrati samo jedan.

Zara HOME kućne papuče – 19,99 € 

Chic modele krasi baršunasta tkanina, blagdanski motivi poput Djeda Božićnjaka, simpatičan oblik poput vilenjačkih cipela te festive nijanse poput zelene i bordo crvene.

Zara HOME kućne papuče – 19,99 € 

Koji god model izabrali, nadopunit će vaš comfy stil i uljepšati tmurne dane stvorene za uživanje uz omiljenu Netflix seriju, knjigu i topli napitak ili uživanje s voljenima. Cijeli asortiman škicnite putem Zara HOME web trgovine i pronađite svog favorita.