FOTO by H&M

Moda

Blagdani stižu ranije uz H&M mekane kućne papuče!

Viktoria Mikulić 21. listopada 2022.

Najslađa kućna obuća za velike i male ukrasila je police poznatog high street brenda…

Ako se i vi bojite računa za struju i planirate čekati do zadnjeg da upalite grijanje, mi smo pronašli neke alternative koje bi vam mogle pomoći da se ugrijete u nadolazećem razdoblju.

Šalu na stranu, no svakako postoje stvarčice uz koje ćemo se osjećati toplije u svakom kutku našeg stana ili kuće. Nedavno smo pisali o fluffy hoodicama koje samo prebacite preko sebe i u kojima možete provesti čitav vikend u svoja četiri zida.

Tu su i tople čarapice koje će se pobrinuti da nam ne bude hladno od jutra do mraka, kao i cozy dekice uz koje ćemo uživati gledajući Netflix serije ili čitajući omiljenu knjigu.

Ho Ho Ho! Božićne papuče iz H&M-a čekaju samo na vas!

Ipak, to nije sve, ako vam je užurban raspored vikendom, planirate imati goste i spremate neka posebna jela ili ste konačno zasukali rukave i odlučili napraviti „generalku“ stana, drugim riječima – ako niste u mogućnosti biti u ležećem položaju, papuče iz H&M pobrinut će se da letite posvuda i obaveze obavite u najkraćem mogućem roku.

Jedan pogled na njih bit će dovoljan da vam se raspoloženje popravi u trenu i s lakoćom ćete obavljati sv zadatke pred sobom. One dolaze u mnoštvo izdanja, no najslađi su am modeli u blagdanskom ruhu, poput papuča s motivom božićnog drvca za velike i preslatkog soba Rudolfa za najmlađe članove obitelji. U nastavku smo izdvojili 10 modela koji su nam potrebni ove jeseni i zime, a naručiti ih možete na www2.hm.com/en:

Za potpuni ugođaj, upalite najdražu božićnu muziku, pokoju mirisnu svijeću poput one s neodoljivim mirisom Vanilla Bueno domaćeg brenda Allegoria i ne zaboravite predahnuti i malo uživati, jer stiže nam najčarobnije vrijeme u godini…