FOTO by Zara

Moda

U Zari smo pronašli ulov mjeseca uz koji lakše podnosimo vrućine

Krešimir Šustić 29. lipnja 2020.

Spoj crvenog remena s crno bijelom kombinacijom obara s nogu!

Ljetni mjeseci donose nam visoke temperature s kojima se ponekad uistinu teško izboriti, pogotovo ako moramo obavljati razne aktivnosti koje od nas zahtijevaju da izađemo iz klimatiziranog prostora.

Upravo u takvim situacijama jedini spas koji nam pomaže je voda i naravno, dobar odjevni predmet uz kojeg ćemo se osjećati prozračno i svježe na svakom koraku.

Točkasta mini suknja i bijeli topić s mašnom iz Zare čine savršen outfit za ljetni izlazak

Srećom, police i vješalice omiljenih high street trgovina pune su čarobnih krpica u kojima ćemo ovoga ljeta osvajati sve oko sebe i blistati gdje god da se nađemo.

Najveći favoriti među njima su lepršavi modeli haljina bez kojih je teško zamisliti sezonu u kojoj se nalazimo, stoga su upravo one ključni dio naših ormara.

Ove godine najupečatljiviji su romantični uzorci sa šarenim cvijećem i točkasti print koji nam donosi dašak nekih prošlih retro vremena u garderobu.

Zara je izbacila novitet koji svojom pojavom ostavlja bez daha, a razigranost klasičnih boja donosi pravi chic u našu svakodnevicu.

Radi se o crnoj haljini, ukrašenoj bijelim točkicama, gumbima, kratkim puf rukavima i crvenim pojasom koji dolazi kao šećer na kraju i zaokružuje cjelokupan izgled.

Stvorena je za poslovne pothvate, kao i za romantične večere u dvoje uz obalu plavog mora i svijeće, a kombinira se s omiljenim sandalama ili elegantnijim modelom natikača.

Ukoliko vam zbog nesnosnih vrućina nije po volji otići do obližnje Zara trgovine, svoje primjerak možete naručiti na LINKU.