FOTO by Timberland

Moda

U Timberlandu već naveliko traju Black Friday popusti! Najdraže čizmice na -50%

Krešimir Šustić 25. studenoga 2020.

Odlična prilika da obogatimo svoju privatnu kolekciju neodoljivim klasikom

Većina nas već u ponedjeljak ujutro počinje odbrojavati do najboljeg dana u tjednu, petka, koji označava kraj radne ere i početak vikenda.

Posebno nam je drag onaj zadnji u mjesecu studenom, poznatiji pod nazivom “Black friday”, koji diljem svijeta znači samo jedno, ogromni popusti i cjelodnevni shopping.

Zadnjih nekoliko godina, upravo povodom tog ludog dana, trgovci objavljuju ogromna sniženja kojima malo tko može odoljeti i suzdržati se od trošenja ušteđevine.

Pregledavajući razne ponude, zaključili smo da nam novac cijeloga svijeta ne bi bio dovoljan da kupimo sve stvarčice koje su nam zapele za oko, no odlučili smo izdvojiti samo neke od njih.

S obzirom na to da uskoro stiže zima, logično je da ćemo prvo posegnuti za predmetima iz svijeta obuće koji će nas štititi od niskih temperatura i upotpuniti naše outfite upečatljivim izdanjem.

Prva stvar za to su popularne Timberland čizmice koje su poznate po izrazito dobroj kvaliteti, te smo upecali dva modela iz kojih se nećemo izuvati narednih nekoliko mjeseci.

Klasični mustard žuti primjerak obogaćen krznom, vezicama u crvenoj boji i preslatkim coflekom idealan je za casual kombinacije uz omiljen par traperica, suknje i haljine.

849,50 kn

Tu je i smeđi model koji je stvoren za sve one poslovne lookove i malo ozbiljnije modne kombinacije u koje će unijeti zemljane tonove i jednostavnost.

649,50 kn

Popust od 50% je odlična prilika da obogatimo svoju privatnu kolekciju ovim neodoljivim klasikom i kroz zimu koračamo sa stilom.