FOTO by Stradivarius

Moda

U Stradivarius pufastim jaknama bezbrižno ćemo dočekati hladnije vrijeme

Mia Vodopija 08. listopada 2021.

Nakon slojevitog odijevanja, bacamo se na toplije komade

Svjedoci smo prave promjene vremena za jesensku sezonu, s obzirom na to da nam je tmurno godišnje doba pokazalo svoje zube. Veselili smo se jeseni, sve dok nije počelo jako puhati i kišiti, zbog čega smo počeli šmrcati.

Samim time našu garderobu i dalje prilagođavamo slojevitom odijevanju, te s guštom nosimo trendi komade koji su zavladali gradskim ulicama u ovom dijelu godine.

Ujutro na sebe nabacimo nekoliko slojeva odjeće jer su temperature zbilja niske. Cijeli outfit zaokružimo kaputom, jaknom ili balonerom koje kasnije s lakoćom možemo skinuti, te ih prebaciti preko ramena kako bi zablistali u stylish izdanju.

Uskoro ćemo ih zamijeniti onim klasičnim debelim zimskim jaknama, koje su na našu radost već počele pristizati na police omiljenih high street trgovina.

Iako pufaste jakne možete naći skoro bilo gdje, naš današnji odabir je pao na španjolski modni brend Stradivarius. Pufaste jakne dolaze u klasičnoj dužini, kao i onoj do struka. Što se tiče boja, one su uglavnom one klasične poput crne, smeđe ili krem, no priznajemo da su nas  crvene i roze pufaste jakne ugodno iznenadile.

U galeriji ispod možete checkirati naše odabire.

Ako ih ne znate kako ih kombinirati s ostalim outfitom, možemo spojiti s tajicama, hlačama ili trapericama.

Sudeći po onome što smo vidjeli, hladno godišnje doba će i ove godine biti obilježeno toplim komadima uz koji će svaki izlazak iz kuće biti chic.