FOTO by Amazon

Iće & piće

U potrazi ste za novim GIN čašama? Odabrali smo 10 najproljetnijih varijanti!

Viktoria Šafranić 04. svibnja 2021.

GINoljupci, pozor!

Bez obzira je li ponedjeljak, početak radnog tjedna i pospanost nakon burnog vikenda, utorak kada stres poprimi svoj maksimum i dočeka nas hrpa obveza, srijeda kada smo ni ovdje ni tamo i dan koji najsporije prolazi, četvrtak koji je već lagana uvertira u vikend ili petak kada smo spremni iza posla pohrliti na najbližu terasu i najboljoj prijateljici ispričati zbivanja iz proteklih dana.

Tu je i vikend, subota i nedjelja kada se opuštamo, uživamo i ne dozvoljavamo da nam išta pokvari raspoloženje. Koji god dan od navedenih odabrali, upravo to je idealan dan za GIN.

Ako ste ljubitelj istog, onda znate da ga je najbolje miješati s tonikom i limetom, ili pak možda s krastavcima i bobicama papra, a ako ste više za pomalo drugačije izdanje gina u pink varijanti, onda ćete ga zasigurno upotpuniti začinom ružičaste ruže.

Ne znamo jeste li više za solo ispijanje ili ipak volite nazdravite čašicom gina s bliskim osobama, no jedno je sigurno, uz čaše koje smo upravo pronašli na Amazonu taj će užitak ispijanja biti još posebniji.

Cherry Blossom Gin sa šljokicama dolazi u ambalaži poput snježne kugle

Leptirići, cvijeće poput tulipana, suncokreta i ruža ili pčele, točkice i ostali motivi, ovih 10 čaša nema konkurencije. Toliko su jedinstvene da je naš prijedlog čuvati ih za posebne prilike (možda je to za vas svaki petak) i vaditi samo kada vam u goste stignu najdraži uzvanici.

Gin je omiljeno žensko piće s razlogom koje osvaja okusom, a uz ove ljupke modele na stalku sada će predstavljati i najprofinjenije piće.

Sve ove čaše koje će upotpuniti proljetno-ljetnu sezonu možete pronaći na LINKU. Ako ih kupujete više, predlažemo da je svaka drugačija jer su toliko unikatne da ćete ih uvijek s divljenjem promatrati, bez obzira na kojem mjestu u vašem domu stajale.