FOTO by M&S

Iće & piće

Cherry Blossom Gin sa šljokicama dolazi u ambalaži poput snježne kugle

admin 19. travnja 2021.

Pronašli smo najproljetniji Gin!

Dolaskom toplijih dana mislima smo već na plaži, okupani suncem i s omiljenim alkoholnim pićem u ruci. Ako vam kažemo da smo pronašli Gin koji će obilježiti proljeće i ljeto onda će to iščekivanje postati još izraženije.

Marks & Spencer je na svojim police ovih dana uvrstio Cherry Blossom Gin sa šljokicama, a kao da ime ne zvuči dovoljno moćno, tu je i ambalaža koja ga čini još moćnijim.

Nježni okus trešnjica s blagim notama breskve ovo će piće svakom vašem koktelu donijeti novu, proljetnu dimenziju. Ovaj Gin dolazi sa malenim listićima 23 karatnog zlata koji ovog puta ne simboliziraju snježne pahulje, već latice trešnje u padu. 

Ambalaža je toliko lijepa da ćete dobro razmisliti da li ga želite konzumirati ili arhivirati na najuočljiviju poziciju vašeg dnevnog boravka kao najljepšu proljetnu dekoraciju.

Eksplozija šarenih boja i rapsodija okusa s razlogom apostrofira ovaj Gin kao piće koje će obilježiti proljeće i ljeto.

Ako se sjetimo zimskih varijanti Gina u snježnoj kugli možemo zaključiti da je ovo alkoholno piće doseglo svoj vrhunac, i ambalaža postaje faktor zbog kojeg smo spremni otvoriti svoje novčanike.