FOTO by Pull&Bear

Moda

U potrazi ste za glamurom? Pull&Bear glitter komadi ostavljaju bez daha!

Viktoria Mikulić 14. studenoga 2022.

Za sve koji žele sjajiti na svakom koraku!

Još nas samo dva tjedna dijele do prosinca, najsvečanijeg mjeseca u godini. S ulaskom u Advent, već lagano počinjemo razmišljati o elegantnoj odjeći koja će upotpuniti naše domjenke i sve one blagdanske partyje koji su pred nama. Želimo blistati, želimo oboriti s nogu sve na plesnom podiju, želimo biti onaj wow efekt gdje god se pojavili.

Pull&Bear kolekcija rezervirana za party sezonu!

Naravno, za to nam nije potreban pozamašan budget, već samo pravilna potraga za odjevnim predmetima koji će ostaviti trag. U potrazi za cjenovno prihvatljivim, a ujedno efektnim komadima uputili smo se u Pull&Bear čija nas je party kolekcija naprosto oduševila.

Sve je u znaku glittera, od odijela do haljina  i sigurni smo da će svatko pronaći nešto za sebe. Uz ove novitete nije vam potreban ni nakit jer su oni već sasvim dovoljni da zapanje sve prisutne u vašoj nazočnosti.

pull&bear party haljina

Posebno nas se dojmio blazer u srebrnoj i crnoj boji koji dolazi u matching kombinaciji s hlačama. Ožete ih nositi zajedno ili samostalno s nekim drugim outfitom. Blazeri će izvrsno pristajati i uz običan jeans, dok će crne hlače savršeno izgledati uz crvenu, a srebrne uz bijelu ili crnu bluzu.

Tu su i šarmantne zelene haljine za sve hrabrice koje se vole istaknuti iz mase. U nastavku donosimo galeriju festive modela zajedno s njihovim cijenama:

Cjelokupnu kolekciju možete potraži na pullandbear.com/hr!