Moda

U pinky hoodici iz H&M-a provest ćemo čitavu zimu!

Viktoria Šafranić 05. siječnja 2021.

Osim za one zimogrozne, stvorena je za sve koji na svijet gledaju ružičastim naočalama...

U posljednje vrijeme, H&M nas gotov svaki dan iznenadi novom stvarčicom koja vrlo brzo privuče našu pozornost, stoga ne čudi da iste odmah želimo podijeliti s vama.

Poznati high street brend podjednako vole odrasli i djeca, jer se u svakoj kategoriji pronađe ponešto za cijelu obitelj.

Od klasičnih odjevnih predmeta do onih sofisticiranih, jedinstvenih modnih dodataka i ukrasa za kuću, zatim primjeraka koje krase animirani likovi do kostima za naše psiće, H&M misli na sve.

Vremenska prognoza najavljuje velike pahulje krajem tjedna, a kada snježni pokrivač prekrije naše ulice, postanemo nekako sentimentalni, stoga želimo da je i naša odjeća u skladu s tom emocijom.

H&M je upravo lansirao najmekšu pinky hoodicu koja je rezervirana za sve ljubiteljice ružičaste boje, ali i za one kojima je Mickey Mouse najdraži Disney lik.

U oversized izdanju, odjeveni u ovu ljepoticu kroz prozor ćemo gledati snježne pahulje i uživati u toplini vlastitog doma. A kada se istog zasitimo, uskočit ćemo u najtoplije buce i zaplesati na snijegu, a potom izrađivati anđele i snjegoviće.

Dovoljno je samo malo mašte kako bi osjetili magiju, stoga ne oklijevajte pri kupnji ove mekane ljepotice koja će vas ugrijati u zimskim danima, te vam u narednim tjednima podići raspoloženje…