FOTO by Reserved

Moda

U pinky bež mekanim čizmicama iz Reserveda uživat ćemo u snježnim radostima

Krešimir Šustić 05. studenoga 2020.

Model koji će izgledati upečatljivo i chic u casual kombinacijama

Kako se sve više približavamo zimskom dijelu godine u kojem će zavladati niske temperature, vrijeme je da čekiramo ponude u trgovinama i pripremimo garderobu za nadolazeću sezonu.

Mnogi smatraju kako je to razdoblje u godini u kojem ne trebamo voditi brigu o izgledu, već o tome kako se s čim debljim komadima odjeće zaštititi od hladnoće koja se uvlači u kosti.

Srećom, omiljeni high street brendovi kojima smo vjerni, pobrinuli su se da istodobno budemo ugrijani i izgledamo trendi i chic, baš kao da smo sišli sa svjetskih modnih pista.

Znamo da je najbitnije održavati cirkulaciju, a to možemo postići jedino ako imamo adekvatnu obuću koja grije naše noge i omogućuje nam da bezbrižno koračamo gradskim ulicama.

U potrazi za modelom koji će nam pružiti upravo sve od navedenog, modni radar nas je odvukao na web shop robne marke Reserved i posebno zapikirao jedan par čizmica.

Radi se o gležnjačama pinky bež boje s krznenom unutrašnjošću, koje svojim dizajnom podsjećaju na popularne Ugg-ice, te samim time osiguravaju svu potrebnu udobnost i toplinu.

S obzirom na to da dolaze u neutralnoj nijansi, pristajat će uz tamnije i svjetlije tonove s trapericama, haljinama i suknjama u svim casual, ležernim i poslovnim modnim kombinacijama.

Svoj primjerak ovih preslatkih i mekanih ljepotica možete nabaviti u vama najbližoj poslovnici ili online klikom na LINK.