FOTO by Orsay

Moda

U Orsay stigli prekrasni kaputići u koje ćemo se rado zaogrnuti

Mia Vodopija 08. listopada 2021.

Sve predivne nijanse su tu za vas…

Možda vam se odjeća za van čini dosadna ili kao sporedna stvar koju u ovo hladnjikavo doba jednostavno moramo nositi.

Dobra stvar kod odjeće za van je ta da ona ima moć začiniti našu odjevnu kombinaciju, ali isto tako i sakriti sve ono što ne želimo da se vidi.

Modni brendovi, oni dizajnerski i high street, živnuli su u ovo jesensko doba i ponudili nam pregršt novih odjevnih predmeta. Bez obzira preferirate li vunene kapute, umjetno krzno, prave bunde ili ste više za sportsku eleganciju poput pufastih jakni, modni divovi imaju nešto za svakoga.

U Orsayu smo pronašli čak 10 kaputa koji su nam odmah privukli pažnju svojim dizajnom i bojama, a u koje bismo odmah kupili. Dolaze u različitim bojama, nijansama, a i dužinama. Checkirajte ih u galeriji ispod:

Iako nam je teško izabrati favorita između klasičnih krem i bež kaputića, onog rozog koji nas vraća u neke mlađe i jednostavnije dane ili tamnosmeđeg teddy kaputa, morat ćemo izabrati crveni sa zlatnim gumbima.

Ove kapute možete nositi na gležnjače i čizme ispod ili iznad koljena, na moderne bijele čizme ili pak na one kaubojske. Sparite ih sa suknjama, haljinama od pletiva, hlačama na crtu ili pak trapericama.

Kapute možete naći u Orsay poslovnicama i tako si priuštiti novi moderni komad odjeće za van, koja zapravo nije niti malo dosadna.