FOTO by Adidas

Moda

U novim adidas Futurenatural tenisicama jesen neće biti siva!

Mia Vodopija 01. rujna 2021.

Ove otkačene tenisice s popularnim uzorkom su tu kako bi obogatile naše outfite!

Jesensko doba nam donosi novitete iz modnog svijeta, što je odlično za sve koji žele obogatiti svoj ormar. Vraćaju nam se klasici poput blejzera, kaputa i gležnjača koje ćemo kombinirati u slojevitom odijevanju.

I ove sezone ćemo ih spajati s haljinama, suknjama, omiljenim parom traperica, kao i uz ostale trendi stvarčice iz svijeta odjeće. No, tu su i nove tenisice. Kada biramo idealan model, najviše posežemo za već dobro poznatim primjercima kojima vjerujemo te znamo da će nam pružiti kvalitetu i udobnost na svakom koraku.

Ovoga puta, tenisice koje su nam zapele za oko dolaze u pastelno plavoj boji s omiljenim točkastim uzorkom koji vlada modnom i sportskom scenom već zadnjih nekoliko godina.

Iako se nalazimo u sezoni u kojoj cvjeta sve manje cvijeća i stabla gube svoj raskošan sjaj, ove upečatljive tenisice svojom pojavom će donijeti svu potrebnu radost na gradske ulice.

The Harden Vol. 5 iz adidas Basketball kolekcije imaju revolucionarno prilagođavanje za potpunu slobodu kretanja na terenu, a inspirirane su brzinom i neusporedivom sposobnošću igranja košarke Jamesa Hardena.

Futurenatural tehnologija uvodi novi fit kalup za potpunu kontrolu. Kombinacija boost jastučića i lagane prednosti Lightstrikea pružaju potrebnu udobnost i stabilnost.

Ove otkačene tenisice s popularnim uzorkom su tu kako bi obogatile naše outfite i podigle ih na viši nivo. Nove adidas futurenatural tenisice su sve što nam treba u ovim hladnijim i tmurnijim danima popraćenim sivilom.

Adidas tenisice koštaju 130 dolara, a detaljnije informacije možete pronaći na LINKU.

Bez brige, ovaj model će se izvrsno uklopiti u casual odlaske na kavu u grad ili u šetnju špicom.