FOTO by Mohito

Moda

U Mohito upravo stigli džemperi s gumbićima u obliku srca!

Krešimir Šustić 19. siječnja 2021.

Plavi i ružičasti pleteni favorit u znaku ljubavi

Sunce koje je zadnjih dana nesebično podijelilo svoje tople zrake s nama, ukazuje nam na to da se uskoro približavamo mjesecu veljači.

Iako je drugi mjesec u godini uvijek kraći za nekoliko dana i projuri za čas, osim skorog dolaska proljeća, donosi nam još dva dobra razloga zbog kojih ga volimo.

Jedan od njih su vesele maškare, a drugi je Dan zaljubljenih, kojim obilježavamo i slavimo našu ljubav prema boljoj polovici.

Samim time, komadi iz svijeta odjeće, obuće i modnih dodataka se laganim koracima počinju prilagođavati nadolazećem periodu, što možemo vidjeti iz brojnih primjera omiljenih trgovina.

High street brendovi su već uvrstili mnoštvo zanimljivih stvarčica koje će ovogodišnje Valentinovo učiniti modno osviještenim i pomoći nam da zablistamo u najboljem sjaju.

Mohito je izbacio nekoliko upečatljivih od kojih nam je posebno atraktivan pleteni džemper u plavoj i ružičastoj boji s gumbićima u obliku srca, stvoren da igra glavnu ulogu u našim outfitima.

Tako ćemo casual izdanja uz traperice i suknje obogatiti favoritom sezone i postići wow efekt, ali i poslovne i malo elegantnije lookove učiniti razigranijima.

Po super cijeni od samo 179,90 kn ovog ljepotana možete nabaviti u najbližoj poslovnici ili na LINKU te baš svaki dan svoje modne kombinacije obogatiti motivima ljubavi.