FOTO by Instagram @nailsbymimi / @cristinainisro

Ljepota

U mjesec rujan ulazimo s manikurom mustard žute boje!

Viktoria Mikulić 28. kolovoza 2020.

Zagasito žuta ili boja senfa omiljena je nijansa za jesen...

Nokti su jedan od rijetkih dijelova tijela kojima kroz čitavu godinu posvećujemo posebnu pažnju. Uz osmijeh, ujedno su prva stvar koju ljudi primijete na nama, a četo i odraz naše higijene.

Uredni i lijepo nalakirani nokti imaju neopisivu moć uz koju postižemo brojne ciljeve. Bez obzira idemo li na prvi spoj, imamo važan poslovni sastanak ili smo pozvani na svečanu prigodu, manikura mnogo govori o našoj profinjenosti.

Netko više voli kratke nokte nude nijansi uz koje će moći kombinirati apsolutno sve odjevne komade, drugi preferiraju klasik kamo god se uputili, a isti dolazi u obliku crvene boje. Ima i onih koji uvijek pozitivno gledaju na život i žele da su im nokti u jednako vedrim tonovima, stoga se odlučuju za vibrantne nijanse. Ovalni, kockasti ili neki sasvim drugi oblik noktiju, koji god preferirali, posljednjih sezona sve navedeno je u trendu.

O ukusima se ne raspravlja, no kada je riječ o godišnjim dobima, postoje neka pravila kojih se možemo i ne moramo pridržavati, no ukoliko želite biti chic, bilo bi poželjno nositi jednu od nijansi koje pristaju nadolazećoj sezoni.

Burgundi, maslinasto zelena, noćno plava i mustard žuta četiri su nezaobilazne jesenske nijanse, a mi smo ovog puta prednost dali zagasito žutoj manikuri koja je istodobno suptilna i graciozna. Osim što se može nositi samostalno, također je poželjno upotpuniti jedan nokat detaljem poput točkastog uzorka, cirkona i slično.

Na Instagramu smo pronašli pregršt ideja te izdvojili 20 inspirativnih primjera koji su najljepša uvertira u mjesec rujan:


https://www.instagram.com/p/CEUV-VTD_NY/