FOTO by Poliklinika Mazalin

Njega kože

Za Majčin Dan poklonite svojoj majci ono najvažnije – zdravlje!

Viktoria Mikulić 07. svibnja 2024.

Pokažite joj koliko mislite na nju i koliko vam znači…

Majčina ljubav je bezuvjetna! Vrlo često sjetimo se izjave pokojne princeze Diane: “Majčine su ruke utješnije od bilo čijih”. Koliko god naš život bio sretan, pun izazova, ili se možda nalazimo u trenucima kada nam je dosta svega, naše majke uvijek će biti naša sigurna luka.

Ako imate tu sreću da danas možete nazvati svoju majku, reći joj koliko je volite i zagrliti je, imate sve što vam je u životu potrebno. Taj odnos između majke i kćeri jednostavno je neprocjenjiv. Iako su bitne riječi s kojima obasipate svoju majku, još su važnija djela i vaša brižnost prema njoj.

Ususret Majčinom danu, odlučili smo se posvetiti temi vezanoj uz ginekološke usluge. Ponekad smo svi mi pomalo nemarni, stoga je od prijeke važnosti podsjetiti na redovitost odlaska na ginekološke preglede.

Poliklinika Mazalin, vodeći centar za žensko zdravlje oaza je u kojoj će se svaka žena osjećati opušteno i sigurno. Njihov stručan tim već pri samom ulasku pruža srdačnu dobrodošlicu, dok njihov interijer odiše posebnom mirnoćom.

Jedna od primarnih grana njihovog poslovanja je ginekologija. Poklonite svojoj majci zdravlje odabirom paketa koji uključuje ginekološki pregled, papa test i ultrazvuk, ili neku drugu ginekološku uslugu.

Nadalje, ako poznajete osobu koja će uskoro postati majka, bila to vaša sestra, najbolja prijateljica ili kuma, nema ljepše geste nego je iznenaditi povodom Majčinog dana „Vodičem za trudnoću“ čiji su autori stručnjaci iz Poliklinike Mazalin.

Ovaj vodič za trudnoću dolazi na 150 stranica, a možete ga kupiti u Poliklinici Mazalin na adresi Štrigina ulica 21b, 10000 Zagreb. Također, možete joj uljepšati dan poklon bonom za jednu od ginekoloških usluga poput 4D ultrazvuka ili Anomaly scan testa.

Ako se dvoumite koji pregled im je uopće potreban, Poliklinika Mazalin pripremila je kratki upitnik koji Vam može pružiti uvid za koju točnu ginekološku uslugu bi trebali naručiti dragu osobu.

Nadamo se da smo vas ovim tekstom inspirirali da svojoj mami ili nekoj budućoj majci u vašoj blizini poklonite zdravlje. Više detalja o ginekološkim uslugama Poliklinike Mazalin saznajte na njihovoj web stranici. Također za sve aktualnosti pratite njihove društvene mreže Facebook i Instagram.

P.S. Uskoro vas darujemo poklon bonom Poliklinike Mazalin za ginekološku uslugu ili uslugu vođenja trudnoće.