FOTO by H&M

Dekor

U H&M stigli prvi cozy božićni jastučići koji najavljuju dolazak blagdanske sezone!

Daria Lovrić 12. listopada 2023.

Škicnite novitete koji će vam izmamiti osmijeh na lice…

Iako nas do blagdanske sezone dijeli još dva mjeseca to ne znači da već sada ne možemo početi škicati božićne dekoracije i ornamente kojima ćemo ukrasiti naše domove.

H&M ukrasi jastuk 1
H&M ukrasi jastuk – 4,99 €

Već smo pronašli prve adventske kalendare, preslatke gnomove, a u H&M Home kolekciji otkrili smo i ukrasne jastučiće koji će dodati poseban šarm svakom interijeru.

H&M cozy jastučići dostojni su izreke ‘Kod kuće je najljepše’!

Njihove navlake za jastučiće predstavljaju finalni touch vašim dvosjedima, trosjedima, kutnim garniturama, foteljama i krevetima.

Najviše nam se sviđa njihov originalan dizajn koji je istovremeno upečatljiv i minimalistički radi kojeg se savršeno uklapaju u bilo koji ambijent.

H&M ukrasi jastuk – 17,99 €

Motivi bora, imela, jelena, kućica, poklona, oblik lizalice te božićni natpisi samo su neki od razloga zbog kojih su toliko jedinstveni i prekrasni.

Nema ljepšeg osjećaja od popodnevnog uživanja u toplini doma s voljenim osobama. Ovi šarmantni primjerci ukrasit će vaš interijer, unijeti toplinu i pružiti vam udobnost.

H&M ukrasi jastuk – 4,99 €

Želite li svom dnevnom boravku pružiti osvježenje, svakako zavirite na H&M web trgovinu i odaberite svog favorita. Ovi su jastučići također idealan način da uljepšate nekome blagdane i iznenadite ih preslatkim poklonom.

Naše favorite s cijenama škicnite niže u galeriji: