Dekor

H&M cozy jastučići dostojni su izreke ‘Kod kuće je najljepše’!

Viktoria Šafranić 29. listopada 2020.

Neodoljiv home dekor po pristupačnim cijenama...

Tek kada odrasteš, shvatiš koliko je lijepo boraviti u vlastita četiri zida. Nijedno mjesto na ovom svijetu ne može ti pružiti takav mir i blagostanje kao što to može dom.

Posebice u ovo izazovno vrijeme, svi pomalo shvaćamo što je uistinu bitno i svjesni smo da je život prekratak da u istome ne bismo uživali.

Osobito su nam dragi oni trenuci koje provedemo u krugu najuže obitelji. Smijeh i razgovor s njima okidač su za sreću, stoga bismo se pred kraj godine prvenstveno tome trebali posvetiti.

Bez obzira na posao i užurbanost koju svakodnevica donosi, pokušajte pronaći sat vremena u danu za svoje potrebe.

Naše se definitivno nalaze negdje u dnevnom boravku, na mekanom kauču upotpunjenom šarmantnim jastučićima u blagdanskom ruhu.

H&M je već lagano u svoj asortiman uvrstio božićni accessories, a nama je najdraži dekor koji dolazi u obliku cozy ukrasnih jastuka.

Božićno drvce, imela, orašari, zvijezde i natpisi poput ‘Merry Christmas to everyone’ i ‘North pole reindeer delivery’ samo su neki od božanstvenih motiva koji ih krase, kao i boje poput crvene, zelene, plave i bež…

U nastavku donosimo galeriju s 10 H&M jastučića koji zaista potvrđuju izreku ‘Kod kuće je najljepše’ i uz koje ćemo ovaj posljednji period u godini sve više vremena provoditi u vlastitim oazama:

Za više informacija o novoj home dekor kolekciji, posjetite njihovu službenu stranicu.