FOTO by Nike

Moda

U boji magnolije! Predivne nove Nike Air Force tenisice

admin 23. ožujka 2022.

Grad je prepravila omiljena ružičasta boja proljetnih cvjetova

Predivne magnolije preplavile su ulice, a najupečatljivije su one na zagrebačkom Zrinjevcu koje su postale simbol i mamac za slikanje svih koju prođu pored Importanne centra kod glavnog kolodvora.

Ovo doba godina i navedena lokacija pravi su mamac za sve turiste, ali i domaće da uhvate sliku početka proljeća i predivno cvjetanje koje preplavi trg u ružičastoj boji.

U skladu s proljetnim trendovima Nike je predstavio svoj posljednji model Air Force tenisica u boji magnolija. Uz nju vidljiva je još jedino bijela boja u kojoj dolaze logo, potplat i vezice, a sve ostalo je u nježnoj ružičastoj boji koja smiruje.

Ovaj model ima i poruku, a ona glasi – Relax. Uz dolazak proljeća i toplih dana najljepše je izvaliti se u ležaljku i upijati prve zrake sunca. Kompletna priča o Relax fazi svedena je na jednu ilustraciju koja se nalazi na jeziku, a čine ju dvije palme i ležaljka između njih.

Uz ove tenisice već se vidimo na godišnjem odmoru i prikovani uz radni stol maštamo o plaži i suncu. Vjerujemo da će taj period stići vrlo brzo, a mi ćemo ga dočekati spremni u novim slatkim Relax mood tenisicama.

Još nije potvrđen datum kada ih možemo očekivati na policama, ali budući da je krenuo period lijepog vremena, nema druge nego ih očekivati jako brzo.