FOTO by Bershka

Moda

U Bershku stigla ljupka lila bundica od umjetnog krzna

Krešimir Šustić 15. siječnja 2021.

Jedva je čekamo prošetati gradskim ulicama i biti zapaženi

U moru vječnih klasika koje svaka prava trendseterica posjeduje u svojoj garderobi, zima nam je donijela nove modne trendove koji će nam pomoći da lakše prebrodimo niske temperature.

Osim udobnih i visokih čizama, gležnjača i neodoljivih pletenih komada odjeće, na samom vrhu najpoželjnijih stvarčica nalaze se kaputi i jakne koji nam omogućuju bezbrižan izlazak iz kuće.

I ove su se godine ponovno vratili na velika vrata u novom neodoljivom ruhu, koje ih pretvara u savršen zimski ogrtač za baš svaku kombinaciju.

Među njima se posebno ističu šarmantne bunde, odjevni predmeti čija upečatljiva pojava već nekoliko desetljeća plijeni pažnju na gradskim ulicama.

Mnogi brendovi su ih uvrstili u svoje kolekcije, no nama je posebno za oko zapela ljepotica koju smo pronašli na Bershka web shopu.

Dolazi u ljupkoj lila boji koja unosi pravo osvježenje u naše outfite, a napravljena je od umjetnog krznenog materijala uz koji ćemo biti sigurni da će nas pratiti osjećaj udobnosti i topline na svakom koraku.

Jednako je dobro možemo spojiti s trapericama, suknjama i robusnim gležnjačama u casual lookove, kao i uz haljine i visoke modele čizma za večernja i poslovna izdanja.

Primjerak koji ćete s velikim zadovoljstvom prošetati gradskim ulicama i biti zapaženi dolazi po cijeni od 499,90 kuna, a isti možete nabaviti u najbližoj poslovnici ili klikom na LINK.