FOTO by Etsy

Dekor

Lampa u obliku tulipana najljepši je proljetni home dekor!

Daria Lovrić 02. veljače 2024.

Unesite svježinu i radost u vaš dom!

Vjerujemo da vam dom još uvijek krase predivni buketi koje ste dobili ili kupili povodom Valentinova. Bila riječ o ružama, narcisima, orhidejama ili nekom drugom cvijeću, ono u naš prostor unosi svježinu, prirodnu notu i radost svojim veselim bojama.

Ako spadate u onu skupinu koja obožava cvijeće, ali ga ne voli zalijevati ili pak u onu drugu koja se svim silama trudi i daje sve od sebe kako bi cvalo, ali im ne ide, vrijeme je da razmislite o alternativama.

Žene i tulipani – spoj koji nema konkurencije!

Bliži nam se proljeće, a to znači da se priroda napokon budi i da nam stižu prve proljetnice čiji će buketi ukrašavati naše blagovaonske stolove, kuhinjske otoke, komode, ormariće i spavaće sobe.

Kada govorimo o buketima od pravog cvijeća, moramo spomenuti tulipane, koji slove za jednu od najljepših vrsta cvijeća, a zadnjih sezona po prodaji čak i za Valentinovo dijele prvo mjesto s ružama.

Obožavamo ih u svim bojama – od jarke žute, nježno ružičaste, vibrantno narančaste, crvene, ljubičaste i lila pa sve do klasičnih bijelih. Nažalost, rezano cvijeće u vazama vrlo kratko traje stoga smo pronašli lampu u obliku tulipana koja će u vaš dom unijeti radost baš poput pravog cvijeća.

Predivan primjerak možete naručiti putem Etsy web trgovine, a isti dolazi u tri različite boje – ružičastoj, narančastoj i bijeloj te u dvije verzije – onoj s tri „cvijeta“ i onoj sa šest.

Lampa u obliku tulipana
Lampa u obliku tulipana$59.63

Zanimljiva i neobična lampa koja svojim izgledom podsjeća na prave tulipane odlično će se uklopiti u sve stilove uređenja i sjajan je dodatak našem prostoru, posebice u proljetnom razdoblju.