FOTO by Instagram @cailinmckiernan / @mango.outfits

Moda

Trk u shopping! 16 blejzera iz Mango kolekcije na sniženju!

Daria Lovrić 02. ožujka 2023.

Finalni popusti su stigli! Vrijeme je da se počastite!

Zima se bliži kraju, a popularni brendovi pune police novitetima iz proljetnih kolekcija. To znači samo jedno – kreću popusti, a mi krećemo u potragu za najboljim komadima kojima ćemo oplemeniti našu garderobu.

Osim što su blejzeri odličan izbor za prijelazno razbolje jer nam u njima neće biti prevruće, nosimo ih tijekom cijele godine. Ako niste sigurni kako ih u kojem periodu stilizirati, društvene mreže vrve inspirativnim lookovima koji će vas još jednom podsjetiti zašto u svojoj garderobi morate imati nekoliko blejzera.

Pronašli smo 16 blejzera na sniženju za kreiranje stylish lookova!

Putem Mango web trgovine zamijetili smo pozamašan asortiman blejzera raznoraznih modela, materijala i boja na ogromnom sniženju i odlučili izdvojiti 16 najljepših modela koje možete nositi u gotovo svim prigodama.

U svečanim prigodama vrlo se lako kombiniraju uz elegantne haljine svih dužina i cipele s visokom potpeticom, dok će u casual varijantama odlično izgledati uz jeans komade i bijele tenisice.

Za večernje prilike svoj blejzer kombinirajte uz mini ili midi suknje, a u hladnim danima uz pletene haljine.

Iako po prognozi možda tako ne izgleda, proljeće je iza ugla, a našim će outfitom dominirati bijeli T-shirt, bluze s volanima, plisirane suknje i topići i lepršave haljine s cvjetnim uzorkom koji su savršen tandem uz lagani blejzer.

Niže u galeriji škicnite naše favorite s cijenama i pronađite vašeg miljenika, a cijelu ponudu pogledajte putem Mango web trgovine.