FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Trk u shopping! 14 Tommy Hilfiger torbica na sniženju od -50%!

Daria Lovrić 02. siječnja 2024.

Ako ste planirali osvježiti kolekciju modnih dodataka sada je pravo vrijeme!

Nadamo se da se niste previše istrošili za vrijeme blagdana jer je sada idealan trenutak za kupnju odjevnih komada i modnih dodataka. Oni koje iz sezone u sezonu prate sniženja, znaju da su siječanjski popusti jedni od najboljih.

 Tommy Hilfiger torbica
Tommy Hilfiger torbica – €109

Početkom nove godine, gotovo svi brendovi svojim prošlogodišnjim modelima spuštaju cijene. Ovog puta škicnuli smo ponudu torbica popularnog brenda Tommy Hilfiger, sniženu na -50%.

 Tommy Hilfiger torbica 1
Tommy Hilfiger torbica – €224

Tommy Hilfiger torbice na popustu od 50%!

Tommy Hilfiger torbice krase mnogi epiteti počevši s prekrasnim dizajnom, pa sve do neupitne kvalitete i širokog spektra oblika i palete boja.

 Tommy Hilfiger torbica 3
Tommy Hilfiger torbica – €114

Ipak, mi smo se fokusirali na crossbody torbice srednje veličine i izdvojili 14 modela koje možemo nositi u gotovo svim prigodama. Odličan su izbor za šetnju gradom, večernje izlaske, poslovne sastanke i glam izdanja.

 Tommy Hilfiger torbica 4
Tommy Hilfiger torbica – €134

Vjerujemo da će vam njihovi trendi i klasični modeli potrajati nekoliko sezona, stoga ne oklijevajte dugo ako vam koji zapne za oko i spremite ga u košaricu.

Tommy Hilfiger torbica – €114

Svaka zaljubljenica u modu zna da dobra i profinjena torbica privlači fokus i u drugi plan stavlja sve ostalo. Uz Tommy Hilfiger torbice i najjednostavnija modna kombinacija poprimit će skupocjenu notu.

Tommy Hilfiger torbica – €64

U nastavku škicnite najljepše modele i pronađite svog favorita, a sve snižene proizvode potražite putem Tommy Hilfiger web trgovine.

Tommy Hilfiger torbica – €114
Tommy Hilfiger torbica – €64
Tommy Hilfiger torbica – €74
Tommy Hilfiger torbica – €64
Tommy Hilfiger torbica – €74
Tommy Hilfiger torbica – €64
Tommy Hilfiger torbica – €74
Tommy Hilfiger torbica – €59