FOTO by Treehouse Lika

Putovanja

Treehouse Lika – kućica na drvetu mami nas na bijeg iz grada!

Daria Lovrić 09. studenoga 2022.

Drvena ljepotica nalazi se u krošnji drveta podno Velebita

Dolazak jesenskog i zimskog perioda mami nas bijeg od užurbane svakodnevice i u potragu za idiličnim cozy kućicama u kontinentalnoj Hrvatskoj. Rustikalna mjesta okružena idiličnom šumom odišu mirom i prirodnim ljepotama i savršen su izbor za getaway vikend.

Broj zanimljivih lokacija, hotelskih i rustikalnih smještajnih kapacitet iz dana u dan sve se više povećava, međutim mi smo ovdje kako bi vam olakšali pronalazak dragulja skrivenih u šumovitim krajevima diljem Lijepe naše. Ovog puta za oko nam je zapela šarmantna drvena kućica na drvetu koja će vas očarati na prvi pogled!

Bajkovita kućica na drvetu prilika je za bijeg od svakodnevnog života 

Cozy drvena kućica Treehouse Lika jedna je od dvije kućice smještene u krošnjama stabala u Drenovcu Radučkom, 5 km od Svetog Roka. Predivna kućica nalazi se u najatraktivnijem dijelu Like radi blizine mora, rijeke Zrmanje te mnoštva planinarskih i biciklističkih staza po Velebitu.

Na prvi pogled, kućica nas podsjeća baš na one kućice iz filmova ili knjiga o kojima smo maštali da ćemo posjetiti jednog dana. Kućica je moderno i jednostavno uređena te potpuno opremljena. Iako se nalazite u šumi, daleko od civilizacije, točnije u krošnji drveta, imate pristup struji, vodi, internetu, podnom grijanju i kaminskoj peći koja će vas ugrijati u hladnim mjesecima.

Kućica ima 2 spavaće sobe s bračnim krevetima, zajedničku prostoriju te potpuno opremljenu kupaonicu i kuhinju s perilicom za suđe, indukcijskom pločom za kuhanje i pećnicom.

Gostima je na raspolaganju veliki parking, nadstrešnica od 60 m2 za zajednička druženja s pečenjarom, a u ljetnim mjesecima možete uživati i u kupanju u bazenu.

Ako želite provesti odmor u neiskorištenoj prirodi, u luksuzno opremljenoj kući među drvećem, slušati ptice, voziti bicikl, šetati šumskim stazama, istraživati vrhove Velebita ili jednostavno provesti romantične trenutke s voljenom osobom Treehouse Lika kućica na drvetu je savršen odabir.

Pakirajte svoje kofere, pozovite omiljene osobe i bukirajte svoj smještaj na Airbnbu i doživite magičan vikend iz snova. Za sve novosti zapratite Treehouse Lika na Instagram profilu.