FOTO by Airbnb

Putovanja

Bajkovita kućica na drvetu prilika je za bijeg od svakodnevnog života

Krešimir Šustić 11. lipnja 2020.

Čista priroda, tišina i ništa drugo!

Bijeg od stvarnog života i civilizacije uvijek zvuči kao dobra ideja, no malo tko od nas se odluči za nešto takvo jer većina je ovisna o internetu, dopisivanju s drugima i konstantnom provjeravanju mailova.

Kraljevski tretman na Hvaru kao idealan izbor za godišnji odmor

Ponekad nam je svima dosta svakodnevnog stresa i obaveza i najradije bi otišli negdje daleko, samo kako bi odmorili dušu i tijelo, te napunili baterije za sve što nas očekuje.

Dobra vijest je da je to stvarno moguće, s obzirom na to da na platformi Airbnb postoji bajkovita kućica na stablu koja se može iznajmiti za odmor u čistoj prirodi.

Drvena nastamba nalazi se usred šume, 30 minuta od centra grada Atlante, a pruža čaroban pogled na drveće, potok i nema ni traga gradskoj buci i ljudima.

Magična svjetla, vijugavo stubište, vanjska terasa i moderan dekor, čine savršeno mjesto za udaljeni izlet bez interneta, a postoji samo jedna utičnica koja se može koristiti za punjenje mali elektronskih aparata.

Vlasnik je bio zadivljen idejom o prostoru izgrađenom na drveću koji je predviđen za odrasle, a sve nas vraća u ono najljepše doba kada smo maštali o nečemu takvom, djetinjstvo.

Trebalo mu je šest mjeseci da sagradi prvu trećinu, ali nakon što je izgubio posao zbog koronavirusa, uspio se u potpunosti usredotočiti na projekt i dovršio ga je u samo dva mjeseca.

Pakirajte svoje kofere, skupite nekog vama dragog, bukirajte svoj smještaj na Airbnbu i doživite nešto originalno i magično.