Putovanja

Trebate reset vikend? Snježna Dolina jelena relaksacija je na kvadrat!

Viktoria Mikulić 18. siječnja 2024.

Za sve koji žele odagnati stres...

Vikend izleti u blizini Lijepe naše često su vrlo podcijenjeni, a nerijetko nam ostavljaju bolje uspomene od nekog dužeg putovanja, a također nam za ite nije potreban pozamašan budget. Prvo, putovanje vikendima ili samo na jedan dan odličan je način da pobjegnete od svakodnevnih obveza, oslobodite se stresa i opustite.

Drugo, vikend putovanja imaju mnoge prednosti. Zamislite, možete istražiti novo odredište bez trošenja bogatstva, putovati čak i petkom ako vam je radno vrijeme u nekom normalnom okviru poput 8-16h, i naposljetku – vidjeti manje poznate gradove. Kako planirati bijeg za vikend?

Bajkovito mjesto za vikend izlet koje u potpunosti otklanja stres!

Iako se planiranje vikend avanture može činiti kao lak zadatak, ono zapravo uključuje nešto posla. Za početak, važno je odrediti što vas zanima i koliko vremena imate na raspolaganju.

Iako bi se mnogi u ovom zimskom razdoblju odlučili za wellness, mi predlažemo nešto još bolje. Čak i ako niste neki avanturist, svatko od nas bolje se osjeća u prirodi i sa životinjama, a posebice kada je riječ o jelenima…

Na 12 kilometara od predivnog Nacionalnog parka, Plitvička jezera, u Drežnik Gradu smjestio se ranč “Dolina jelena” u sklopu OPG-a obitelji Bičanić koji je prava meka za vikend izlet u prirodu i bijeg od gradske buke.

Na više od 15 hektara zemlje, obitelj Bičanić brine se za crne slavonske svinje, konje, košute i jelene lopatare.

Ovi jeleni napokon su dočekali snijeg… Predivno!

Na Instagram profilu, Dolina jelena objavila je nekoliko fotografija zimske čarolije, a sve je popraćeno video snimkom koja je i dokaz koliko su se jeleni veselili ovom trenutku i kako uživaju.

Mi smo ga već posjetili nekoliko puta, no nikada nismo imali priliku vidjeti jelene tijekom zimske idile. Nadamo se da će i vas ove slike nagnati da se uputite tamo čim prije s obitelji ili prijateljima.