Modni dodaci

Tražite simboličan poklon za Valentinovo?

Viktoria Mikulić 09. veljače 2018.

Ljubav se može iskazati na toliko načina…

Beatus Manus pokloni – Iako bismo ljubav trebali iskazivati svakodnevno, drago nam je da postoji jedan dan u godini koji nagoviješta da sve ostale obveze stavimo iza sebe i posvetimo se voljenoj osobi, kao i samome sebi.

Lijepom gestom poput romantičnih stihova, buketa ruža, odlaska na koncert, večeru ili predstavu koju već jako dugo želimo pogledati pokazujemo svojim bližnjima koliko nam je stalo do njih i koliko cijenimo zajedničke trenutke.

Iako je najljepši poklon onome koga volimo upravo to vrijeme koje mu poklanjamo, postoje još neke sitnice koje možemo darovati kao vječnu uspomenu na provedene trenutke.

Pogledajte naš odabir simboličnih poklona za koje vjerujemo da će je oboriti s nogu:

Komad simboličnog nakita s natpisom ‘Love‘ predivan je dar koji kada jednom stavi oko vrata, sigurno više neće skidati. Beatus Manus pokloni

Beatus Manus pokloni

 

Također, tu su i elegantni satovi uz koje voljena osoba više nikada neće zakasniti na dogovoreni spoj. Osim toga, satovi ne označavaju samo vrijeme već služe i kao omiljeni modni dodatak svake trendseterice i može ih se nositi umjesto bilo kojeg komada nakita.

Ako planirate putovanje ove godine, možda je vrijeme da je počastite novčanikom i stavite simboličan iznos kao početak štednje za destinaciju o kojoj zajedno sanjarite. Beatus Manus pokloni

Beatus Manus pokloni

Ili jednostavno odlučite se za ono što je ionako omiljeni modni dodatak svake žene – torba.

Beatus Manus pokloni

 

Beatus Manus pokloni

Što god odabrali, zasigurno nećete pogriješiti jer voljenoj osobi je ionako dovoljno da vam je na prvome mjestu i da je se uvijek sjetite. No ako je baš želite nečime iznenaditi što će joj izmamiti golem osmijeh na licu, onda svakako preporučujemo jedan od ovih 5 originalnih poklona iz web trgovine Beatus Manus.

U suradnji s Beatus Manus, jednu sretnicu nagradit ćemo predivnom rozo-crnom torbom. Detalje igre možeš pronaći na našoj Facebook stranici.

Sretna dobitnica prekrasne torbe je Marina Rimac. Čestitamo i molimo da nam se zajedno s podacima javi u FB inbox.