FOTO by CCC

Moda

Tražite ruksak koji izgleda skupocjeno? Pronašli smo ga u CCC-u u divnoj camel boji!

Antonija Andabak 19. kolovoza 2020.

Za 229 kn, ovaj se ruksak s razlogom našao na listi najtraženijih CCC jesenskih accessoriese-a!

Za camel se boju zna da, u bilo kojoj modnoj varijanti, bilo da je riječ o odjeći ili obući, izgleda skupocjeno, mnogo više od bilo koje druge boje. Ideja pronalaska ruksaka koji izgleda otmjeno, a istodobno prihvatljivog novčanog iznosa, pala je na CCC ruksak koji, osim u navedenoj boji, dolazi u khaki nijansi te klasičnoj crnoj.

Camel boja postala je nezaobilazna nijansa u paleti neutralnih boja mnogih dizajnera, koristi se u svim modnim porama i s pravom je jedna od traženijih u jesenskim i zimskim danima.

Ruksak Jenny Fairy CAMEL – 229,00kn

CCC u svojoj ponudi povoljnijih brendova izdvaja Jenny Fairy kojeg obožavaju mnoge pripadnice ljepšeg spola, što zbog modernog dizajna obuće i odjeće, što zbog pristojnih cijena zbog kojih si nerijetko priušte više komada accessoriese-a, osobito na sniženju.

Jenny Fairy ruksak camel boje trenutno nije na sniženju, no to nije zaustavilo fashionistice da se pohrle u CCC poslovnice i odaberu upravo taj ruksak koji trenutno broji nisku zalihu, što nas doista ne čudi – naprosto je predivan!

Ističe se s tankim i dugim remenima, te velikom okruglom kopčom koja mu daje dozu elegancije. Možete ga nositi u svim dnevnim varijantama, pa i za večernje izlaske koji zahtijevaju slobodne ruke za fotografiranje ili ples.

Ruksak Jenny Fairy CAMEL – 229,00kn

Izrađen je od mekane eko kože, što ga čini prihvatljivim i za vegetarijance koji izbjegavaju kupovinu proizvoda od prave kože. Materijal Jenny Fairy ruksaka garantira nošenje ovog accessoriese-a minimalno dvije sezone, pa čak i duže.

Ruksak Jenny Fairy CAMEL – 229,00kn

Za cijenu od 229,00 kn dajemo mu ocjenu odličan, a na vama je da požurite kupiti ga dok nije nestao sa zaliha! U slučaju da se to ipak dogodi, ostaje vam opcija ruksaka khaki ili crne boje koji niti malo ne zaostaju kada je riječ o kupovini poželjnog jesenskog accessoriese-a!