FOTO by Instagram @natleo16 / @nick_jones_creates / @studioclassic_barbershop

Bizar

Tražite novi način stiliziranja brade? Obratite pozornost na najnoviji trend ‘Monkey tail beard’

Krešimir Šustić 19. siječnja 2021.

Napokon su na vidjelo počele izlaziti posljedice lockdowna

Nije prošlo ni mjesec dana otkako smo ušli u 2021. godinu, a ista se već pokazala kao prilično čudna godina bogata modnim i beauty trendovima, koji su nastali kao posljedica provođenja vremena u zatvorenom prostoru.

Iz ove neobične ere niknuo je novi, imena monkey tail beard, koji izgleda vrlo slično kao što i samo ime govori, a opet nekako još bizarnije i totalno smiješno.

Ova je brada oblikovana tako da izgleda poput majmunovog repa koji se uvija oko lica, počinje na bočnom dijelu brade, a savijajući se proteže do usana, završavajući brkovima.

Sudeći po društvenim mrežama pripadnici jačeg spola su doslovno poludjeli za ovim trendom te nas nimalo ne čudi da je postala pravi hit u svijetu.

Iako je u velikoj mjeri novitet u 2021. godini, ovaj se stil može pratiti od rujna 2019. godine, kada je bejzbol igrač Mike Fiers odlučio podrezati bradu na takav način kako bi iznenadio i zabavio svoje suigrače.

Sada to slijede i muškarci širom naše planete, dokazujući kako nisu samo pripadnice ljepšeg spola te koje moraju uvijek biti u centru pažnje svojim upečatljivim izgledom.

Naravno, trendovi su itekako prisutni kako bi nam unijeli veliku radost i zabavu u dane obojane sivilom, stoga ne sumnjamo kako će vam i ovaj izmamiti osmijeh od uha do uha.