FOTO by Bershka / Pull&Bear

Moda

Tratinčice ili Zvončica? Koje tenisice biste radije nosili na prvoj kavici na terasi?

Viktoria Mikulić 01. veljače 2022.

U Pull&Bearu i Bershki smo pronašli dva neodoljiva modela tenisica...

Ako se nakon duge i tmurne zime nečega zaželimo, onda su to bijele tenisice koje nikada neće izići iz mode. Nema ljepšeg osjećaja nego se iz teških čizama prebaciti u udobne i prozračne tenisice, a svoje domove zamijeniti dugim šetnjama, kavicama na terasi…

Kada smo u potrazi za cjenovno prihvatljivim, a istodobno trendi novitetima, uvijek zavirimo u ponudu dobro nam poznatih high street brendova. Ovog puta, dva dragulja skrivaju Bershka i Pull&Bear, a mi se ne možemo odlučiti koje tenisice su slađe.

U Bershki smo pronašli klasičan bijeli model koji dolazi s motivom Zvončice, a tu su i sjajne vezice koje naizgled običnim tenisicama daju dašak glamura.

Toliko su otmjene da ih možete nositi i za posao uz neku classy haljinu, kao i za sve one slobodne aktivnosti iza radnog vremena. Njihova cijena iznosi 279,90 kuna i vjerujemo da će vrlo brzo nestati s polica.

S druge strane, Pull&Bear je upravo lansirao visoke platnene tenisice nalik starkama koje su upotpunjene tratinčicama. Ove su tenisice pravi vjesnik proljeća i već ih vidio z sve one casual odjevne kombinacije poput tregera, širokih hlača, lepršavih suknji i slično.

Pull&Bear model iznosi 229,90 kuna, dok mu je visina potplata 4,2 centimetara. Također ne sumnjamo da će se rasprodati u trenu, stoga se nemojte previše dvoumiti ukoliko vam se sviđa jedan od ovih noviteta.

Nama su malo više posebnije one s detaljem Zvončice, a koje su vaš favorit, to ćete najbolje znati već na prvi pogled…