FOTO by Mohito

Moda

Traper jakne – 5 Mohito noviteta za proljetne dane!

Viktoria Mikulić 01. ožujka 2022.

Klasika, predimenzionirani model, isprani ili poderani traper? Poznati high street brend lansirao je za svakoga ponešto…

Traperice su jedan od najzastupljenijih odjevnih predmeta na planeti. Njihova popularnost ne jenjava i čini nam se da iz dana u dan dobivaju na vrijednosti. Proljeće, ljeto, jesen, zima, dobrodošle su u svakom periodu, jedino što se mijenja kroz godišnja doba je odabir između debljeg i tanjeg trapera, svjetlijeg i tamnijeg, s detaljima ili bez istih…

Uz jeans, još jedan komad plijeni pažnju, a to je traper jakna. Kada govorimo o odjeći za van, najdraži proljetni komad nam je jakna denim izdanja, baloner ili motoristička kožna jakna.

Ovisno o outfitu, mijenjamo ih po potrebi. Baloner bismo više spojili sa svečanijim lookom, dok nam je traper jakna vječni suputnik u casual kombinacijama. Već zamišljamo gdje bismo je sve nosili – za sve one proljetne aktivnosti kao što su vožnja biciklom, rolanje, šetnja parkom, odlazak na Plitvička jezera ili u neki drugi Nacionalni park.

Mohito, poznati high street brend koji je uvijek u skladu s najnovijim trendovima, upravo je lansirao 5 traper jakni koje će vrlo brzo nestati s polica.

Unutar novog asortimana mogu se pronaći duži i kraći modeli, strukirani i oversized primjerci, jednostavni i upečatljivi, a na vama je da odaberete onu traper jaknu u kojoj ćete se najbolje osjećati. Uvijek je dobra investicija uložiti u ovakav bezvremenski komad odjeće koji možemo spojiti s običnim T-shirtom, elegantnom košuljom i s bezbroj drugih kombinacija.

U nastavku donosimo i njihove cijene: