Dekor

Transformirajte dom ovim neodoljivim uskršnjim dekoracijama!

Viktoria Mikulić 28. ožujka 2023.

Home dekor koji će osvježiti svaki interijer...

Proljeće je stiglo i sve što ovih dana želimo je oplemeniti ambijent vedrim bojama i pozitivnom vibracijom. Iako se ništa ne može mjeriti s čarobnošću božićnih dekoracija, proljetni home dekor također je na vrhu naših prioriteta jer odiše vedrinom i profinjenošću.

Sukladno s proljećem, slavimo i najvažniji blagdan u godini – Uskrs, stoga su ožujak i travanj mjeseci kada uz najljepše proljetne dekoracije svom domu dodajemo dašak blagdana u obliku zečića, pisanica i slično.

Ginger Ray uskršnje dekoracije slatkoća su na kvadrat!

Čak i jedna malena sitnica može učiniti veliku promjenu u prostoru, poput salveta koje krase blagovaonski stol, balona koje možete postaviti negdje u kut prostorije ili vjenčića za ulazna vrata koji će već na samom ulazu svim ukućanima, ali i gostima stvoriti toplinu u srcu.

Kada su u pitanju bilo kakve dekoracije, od vjenčanih, rođendanskih, sitnica za djevojačku ili godišnjicu braka, pa tako i za Uskrs, jedna adresa nepresušan je izvor inspiracije za najljepše uskršnje ideje.

Unesite radost proljeća u svoj dom s Ginger Ray pastelnom kolekcijom za Uskrs. Pregledajte asortiman prekrasnih uskrsnih vijenaca, ​​balona i ostalih dekoracija koje će preobraziti svaki kutak unutar vašeg interijera te mu nadjenuti festive ruho.

Od primjeraka koji daju rustikalan štih svakom domu poput drvenog cake toppera i vijenca pa sve do cvjetnih dekoracija, mi smo izdvojili 10 favorita koji će ukrasiti blagdanski stol, vrata, komodu, ali i svaki drugi kutak unutar vašeg stana ili kuće: