FOTO by Lesnina

Dekor

Lesnina uskršnje dekoracije slatkoća su na kvadrat!

Viktoria Mikulić 03. ožujka 2023.

Proljetni vjenčići, pisanice, zečići i ostale uskršnje dekoracije popunile su police poznatog trgovačkog lanca…

Sada kada smo konačno zakoračili u ožujak, službeno možemo početi razmišljati o proljetnim dekoracijama kojima ćemo ukrasiti naš dom u narednim tjednima. Vrijeme je da svaka prostorija poprimi dašak pozitive u veselim bojama, jer ćemo na taj način boostati i vlastito raspoloženje.

Proljetni home dekor dolazi u mnogim varijantama i najčešće je upotpunjen šarmantnim cvijećem, no mi smo se ovog puta fokusirali na dekor posvećen najvažnijem blagdanu u godini, koji donosi i proljeće i Uskrs u naša četiri zida.

Već smo nedavno pisali o Pepco vjenčićima koji su nas osvoji na prvu, kao i o Sinsay preslatkim zečićima, a sada smo pronašli još nekoliko ljupkih dekoracija unutar Lesnina asortimana.

Lesnina dekoracije najslađi su uskršnji home dekor!

Od pisanica u raznim izdanjima, porculanskih zečića, do ukrasnih vjenčića, Lesnina police poprimile su uskršnje ruho, a mi se ne možemo odlučiti što nam je ljepše. Naravno, kada usporedimo cijene Pepca i Lesnine, Pepco definitivno pobjeđuje, no opet moramo priznati da Lesnina ima nešto atraktivniju ponudu s brojnim popratnim dekoracijama.

U nastavku pogledajte galeriju proizvoda koje smo izdvojili, a koji su naši favoriti u predstojećem razdoblju:

Uskrs nisu samo dekoracije, ovaj blagdan je daleko važniji od toga, no ipak ne možemo poreći da na iste ne izmame osmijeh na licu čim ih ugledamo, a to je upravo ono što nam je potrebno nakon tmurne i hladne zime.

Sve Lesnina uskršnje dekoracije možete naručiti putem LINKA!