FOTO by Moschino

Bizar

Torbice ili accessorize za plažu? Moschino ružičasti primjerci zaintrigirali dizajnom!

Daria Lovrić 14. lipnja 2023.

Rak, luftić ili krema za sunčanje! Biste li ih vi nosili?

Pred nama je još nekoliko dugih i vrućih radnih tjedana, a s porastom temperatura već krećemo s maštanjem o ljetnim destinacijama, dugim pješčanim i šljunčanim plažama, kristalno čistom tirkiznom moru i ispijanju koktela u beach barovima.

Moschino torbica u obliku luftića – 560 €

Dok ispunjavam svakodnevne obaveze i iščekujemo početak godišnjeg odmora, u potrazi smo za modnim komadima i accessoriesom za plažu koji će upotpuniti naš ljetni look.

Kultni brend Moschino, prepoznatljiv po svojim upečatljivim i pomalo apstraktnim modnim komadima lansirao je ljetnu kolekciju modnih dodataka za koje nismo sigurno bismo li ih uklopiti u dnevni, večernji ili look za plažu.

Svoj outfit podižemo Moschino torbicom

Riječ je o kolekciji torbica za koju je zaslužan kreativni direktor Jeremy Scott, koji nosi nadimak posljednji buntovnik mode, a to je pokazao i ovom efektnom kolekcijom.

Moschino torbica u obliku kreme za sunčanje – 1.180 €

Naime, u Moschino asortimanu pronašli smo tri torbice u nježnoj ružičastoj boji i zanimljivim oblicima. Efektan primjerak u obliku luftića dolazi u ružičastoj boji, izrađena je od mekanog materijala i sadrži logotip na prednjoj strani. Kopča se patentnim zatvaračem sa stražnje strane i sadrži unutarnji pretinac za pametni telefon.

Ljetni period i boravak na plaži ne možemo zamisliti bez kreme za sunčanje, stoga je tu i clutch torbica u obliku tropical tan kreme za sunčanje s pozlaćenim lancem koji omogućava nošenje preko tijela.

Moschino torbica u obliku raka – 850 €

Ako su vam se svidjele torbe u obliku kreme za sunčanje i luftića, oduševit će vas nasmijani račić, koji također ima dekorativni zračni ventil, skriveno kopčanje i zlatni lanac.

Eye-catching primjerke možete škicnuti putem Moschino web trgovine.