FOTO by Instagram @rimmba_thebrand / @theclosetsaopaulo

Odjeća

Lime green – boja koja privlači poglede i komplimente

Una Lora Banjac 03. svibnja 2024.

Donosimo naše favorite iz ponude high street brendova

Proljeće je idealno doba za isprobavanje živopisnih i veselih boja koje nas potiču da se razbudimo skupa s prirodom oko nas!

Od kričavo narančastih, preko intenzivnih rozih i plavih pa sve do proljetne kraljice zelene čiju glavnu titulu svakako odnosi lime green zelena.

Lime green je upečatljiva boja koja podiže svaki outfit na novu razinu i daje nezamjenjivu dozu upečatljivosti i isticanja.

Bilo da nosite veći odjevni predmet poput sakoa ili haljine u lime green nijansi ili nekakav detalj kao što je malena torbica ili sunčane naočale – s ovom su bojom komplimenti zagarantirani, a vi ćete se osjećati kao kraljica proljetnih outfita!

S obzirom na to da je ova boja apsolutni hit, odvažili smo se zaviriti u ponudu high street brendova i pronaći nekolicinu favorita u ovoj živopisnoj nijansi.

Lime green haljine

Pronašli smo dvije ljepotice u ovoj divnoj nijansi. Prva je haljina iz trgovine Pull&Bear koja košta 22,99 EUR, a druga se haljina može pronaći u H&M-u po cijeni od 20,99 EUR.

H&M
Pull&Bear

Lime green gornji dijelovi

U Pull&Bearu smo pronašli teksturirani top s izrezanim leđima po cijeni od 14,99 EUR, a u Zari basic top kratkih rukava po cijeni od 15,95 EUR i top kratkih rukava u stilu kardigana po cijeni od 27,95 EUR.

Pull&Bear
Zara
Zara

Lime green suknje

U H&M-u smo pronašli dvije mini suknje koje su idealne za ljeto i plažu. Suknja s čvorom košta 14,99 EUR, a suknja s mašnicom 17,99 EUR.

H&M
H&M

Lime green kupaći kostim

U moru dvodijelnih lime green kostima koje možete pronaći na H&M službenoj stranici, izdvojili smo ovaj jednodijelni badić koji se prekrasno sljubljuje s preplanulim tenom. Njegova cijena je 29,99 EUR.

H&M

Lime green mini torbica

Ova malena torbica sa zlatnim lancem izrađena od pletene tkanine odličan je izbor za podizanje outfita na novu razinu!

H&M

Nadamo se da smo vam pomogli pronaći vašeg zelenog favorita s kojim ćete moći zablistati ove sezone!