FOTO by Mohito

Moda

Mohito puderasto roze sandale s ružama postat će san krizmanica!

Viktoria Mikulić 03. svibnja 2024.

Jednostavne, a istodobno upečatljive i posebne...

Duboko smo zagazili u proljetne dane, temperature se dižu, a pred nama su brojne svečanosti. Od prvih pričesti, krizmi do vjenčanja, vjerujemo da u svom kalendaru imate barem jedan unaprijed isplaniran i važan datum. No jeste li već odabrali prigodan outfit, ili vam još samo nedostaju cipele?

Ako se spremate za krizmu ili imate kćer, prijateljicu ili kumu koja će u narednim tjednima primiti sakrament svete potvrde, svakako nastavite čitati dalje.

Za sve koji još uvijek tragaju za savršenim parom potpetica uz odjevnu kombinaciju, dopustite da vas očaramo nježno rozim sandalama s potpisom Mohita. S visinom potpetice od 7 centimetara, dovoljno su stabilne da u njima izdržite čitav dan.

Ono što ih čini bajkovitima su dvije mašne napravljene od tila, koje će i najjednostavniji outfit podići na višu razinu. Ove pastelno roze krasotice stopit će se uz bijela odijela, kao i haljine u nekim drugim pastelnim nijansama. Jednostavno ne znamo kome se ne bi svidjele.

Iako ih mi najviše vidimo kao idealan modni dodatak za sve krizmanice, ove su ljupke krasotice rezervirane i za sve ostale nježne duše.

Na službenoj web trgovini Mohito piše da uskoro stižu, a mi se nadamo da će biti dostupne već kroz nekoliko dana. Saznali smo i njihovu cijenu koja iznosi 39,99 eura. Sve detalje o ovim šarmantnim sandalama možete pronaći na LINKU.