FOTO by Moschino

Bizar

Za odlazak u pekaru svoj outfit podižemo Moschino torbicom

admin 04. prosinca 2020.

Uskoro će odlazak u pekaru biti ujedno i jedini izlazak iz kuće

Bez obzira na to što smo ušli u najveseliji mjesec u godini, trenutna situacija diktira tempo našeg raspoloženja i brani nam maksimalno uživanje u blagdanima. Iako nam svima nedostaju pune ulice, bezbroj lampica, miris kuhanog vina i fritula u zraku još uvijek smo jedna od liberalnijih zemalja po pitanju zabrana kretanja i sličnog.

U najboljem slučaju tako će i ostati, ali svi moramo biti spremni na sve, pa i na to da bi nam uskoro odlazak u pekaru mogao biti ujedno i jedini izlazak iz kuće. 

Iz brenda Moschino ništa nisu prepuštali slučaju te su svoje sljedbenice na vrijeme odlučili naoružati modnim dodacima koji prate trendove. Torbica u obliku baguettea za zlatnim Moschino logom odaje vaš status i neverbalno daje znak prodavačici da je u pitanju ozbiljna mušterija.

Kako biste i vi mogli proživjeti osjećaj koji donosi ova Moschino torbica morat ćete izdvojiti 750£, ali s obzirom na to da će to biti skoro pa i jedini trošak koji ćete imati u posljednje vrijeme, odvažite prednosti i napravite pravi korak.

Kako god, još jednom smo svjedoci bizarnosti modne industrije koja nas iznenađuje u dobrim, pa čak i u onim lošim vremenima.