FOTO by Zara

Moda

Torbica u obliku leptira idealan je izbor u novogodišnjoj noći!

Daria Lovrić 15. prosinca 2023.

Osigurava nezaboravan dojam na svakom koraku!

Leptiri prolaze kroz metamorfozu stoga se često smatraju simbolom transformacije, obnove i novog početka. Također, povezani su sa slobodom, stoga su idealan motiv za kraj godine koji će nas inspirirati u novogodišnjoj noći.

Zara torbica u obliku leptira 1
Zara torbica u obliku leptira

Još nas dva tjedna dijeli od najsvečanije noći u godini, a mi smo brže-bolje krenuli u potragu za stylish stvarčicama koje će upotpuniti naš glamurozan look.

Zara torbica u obliku leptira 2

Zara je nedavno lansirala glam kolekciju za festive sezonu, a našu pažnju privukla je prekrasna torbica u obliku leptira.

Večernja party izdanja upotpunit ćemo festive Zara torbicom

Ova torbica je pravo remek-djelo dizajna, osmišljena da istakne vašu jedinstvenu osobnost i stvori nezaboravan dojam na svakom koraku. Inspirirana slobodom leptirovog leta, ova torbica će vas učiniti zvijezdom večeri.

Zara torbica u obliku leptira 3

Njezin sofisticirani oblik, bezvremenska crna boja i decentni cirkoni čine je idealnim izborom za svečane prigode. Elegantna i praktična, torbica u obliku leptira savršeno će se uklopiti uz vašu omiljenu večernju kombinaciju.

S ovom torbicom, svaki trenutak postaje poseban, a vaš modni izričaj nezaboravan. Mi ju vidimo uz baršunaste haljine sa svjetlucavim detaljima ili šljokičaste crne hlače i salonke na visoku petu.

Neka vaša Nova godina bude ispunjena sjajem i elegancijom. Požurite i osigurajte svoj primjerak, putem Zara web trgovine, po cijeni od 39.95 EUR.