FOTO by S.Oliver

Moda

Toplo i mekano! S.Oliver bijeli Teddy kaput s dva lica grijat će nas cijelu zimu!

Antonija Andabak 11. listopada 2020.

Osim u bijeloj, ovaj Teddy kaput dolazi i u crnoj te nijansi konjaka!

Polako možemo vaditi zimsku odjeću, ili ako ste modni odlikaš i već sve imate pripremljeno za hladnije dane, zasigurno razmišljate imate li dovoljno topao kaput za hladnu jesen i još hladniju zimu koja će na vrata pokucati a da se nismo ni okrenuli.

Mnoge se modno osviještene žene orijentiraju prema konkretnim rješenjima, a jedno od njih svakako je, u zadnje vrijeme, sve popularniji Teddy kaput!

Originalno nazvan Teddy bear kaput, možemo kvalificirati kao najmekaniji, najtopliji i uvjerljivo turbo cozy komad zimske odjeće. Lagano oversized kroja, dužine do koljena, idealno je rješenje ma gdje god krenuli!

S.Oliver kaput
S.Oliver bijeli Teddy kaput

Odlučite se za ovaj zahvalan kaput za odlazak na posao, večernji izlazak s curama ili višesatnu šetnju gradom gledajući izloge gdje ćete, tako toplo obučeni, biti spremniji na neplanirani shopping krpica kojeg zapravo – -svi obožavamo!

S.Oliver kaput
S.Oliver bijeli Teddy kaput

S. Oliver ove sezone ima doista zavidnu ponudu jakni i kaputa, a iz iskustva možemo reći da je doista riječ o komadima koji traju i traju! Njihova zamisao Teddy kaputa uvjerljivo je jedna od boljih koje smo imali prilike vidjeti! U s.Oliver varijanti on dolazi u tri boje: bijeloj, boji konjaka i crnoj, dužine je do koljena i klasičnog oversized kroja.

S.Oliver kaput
S.Oliver bijeli Teddy kaput
S.Oliver crni Teddy kaput
S.Oliver Teddy kaput u boji konjaka

Ono što apsolutno oduševljava i izdvaja se iz ponude Teddy kaputa drugih brendova, jest opcija kaputa s dva lica gdje upravo to drugo lice dolazi u glađoj varijanti brušene kože. Zapravo dobivate dva kaputa u jednom, te upravo zbog toga smatramo da cijena kaputa od 1.120 kn nije pretjerana!

S.Oliver kaput
S.Oliver bijeli Teddy kaput

Kako izgledaju ovi izvanserijski Teddy kaputi u crnoj boji i onoj boji konjaka, checkirajte OVDJE gdje ćete moći kupiti i bijeli, ako vas je upravo on osvojio!