FOTO by Zara

Moda

TOP 10 Zara topića – popunite ormar zavodljivim topićima

Mia Vodopija 14. svibnja 2021.

Kad je vani sparno i vruće, predlažemo da nabavite nove topiće

Kada bismo vas pitali što spada u najzavodljivije dijelove tijela, mnogi bi rekli ramena i leđa. Njih ćemo najbolje istaknuti topićima s vrlo tankim naramenicama u toplim ljetnim danima /noćima.

149,90 kn

Kad je vani sparno i vruće, svaki višak odjeće zadaje nam glavobolju pa za takve dane predlažemo da nabavite topiće u raznim modelima i bojama. Ti kratki i simpatični modeli karakteristični su po tome što dolaze bez rukava pa vaša koža automatski lakše diše.

Pošto nam uskoro dolazi ljeto, sve moderne fashionistice moraju pripremiti svoju garderobu i popuniti ormar veselim i zavodljivim topićima. Različiti stilovi, krojevi, materijali daju nam do znanja da su topići i dalje jedan od zanimljivijih odjevnih predmeta.

199,90 kn

Topiće možete kombinirati sa svijetlim ili pak tamnim trapericama, minicama, kratkim hlačicama, hlačama, čak i s tajicama ako su topići malo duži – bilo bi neukusno da se donje rublje vidi. Ako je topić možda običan za vaš ukus, uvijek možete podići cijelu odjevnu kombinaciju zanimljivim cipelama, tankim remenom, šarenom maramom u kosi ili pak nakitom kako bi vaš topić dobio drugu dimenziju.

Namjena ovoga članka je da probudi ljubav u vašim srcima prema ljetnim topićima  koje možete koristiti tijekom cijele zabavne ljetne sezone za vaše izlaske.