FOTO by Reserved

Moda

Top 10 torbica boje pudera iz Reserveda na sniženju

admin 05. ožujka 2021.

Vrijeme je da si poklonite nešto za Dan žena!

Bliži nam se Dan žena, pa zašto si ne bi poklonile novu torbicu? Jer torbica nikad dosta, još pogotovo kada su snižene. Male, velike, šarene, jednobojne, pletene ili kožne, torbe su već dugi niz godina neizbježni modni detalj koji nosimo u svim prigodama. One su uvijek šlag na tortu koji upotpuni svaku kombinaciju. Uz to, bezvremenski su detalj koji nikada ne izlazi iz mode.

Za nadolazeće proljeće kao da se jedna boja istaknula ispred svih, a to je boja pudera. Elegantna, profinjena, a opet jednostavna, podići će svaku kombinaciju. Reserved je svoju novu kolekciju upotpunio upravo torbicama ove boje i još ih snizio 20%.

Od manjih, većih, s ukrasnim kopčama ili bez njih, do onih s debljim, tanjim ili metalnim remenom vjerujemo da će se pronaći nešto za svaki ukus.

Cijene se kreću od 99,90 kuna do 259,90 kuna, ali kada od toga oduzmete još 20%, ispadne prava sitnica. Mi bi ih nekako najradije iskombinirali uz cvjetnu haljinu i uživale na kavi s prijateljicom ovih sunčanih dana.

Razveselite se novom torbicom i uživajte u Danu žena!

U nastavku vam donosimo galeriju od 10 proljetnih torbica u puder boji koje ćete lako iskombinirati za izlazak s prijateljicom, ali i poslovni sastanak.

Autor teksta: Ana-Maria Šćulić