FOTO by Tommy Hilfiger

Moda

Tommy Hilfiger ruksak odiše jednostavnošću i nema mane

Krešimir Šustić 04. prosinca 2020.

Praktičan modni dodatak koji nam treba ove zime

Nalazimo se korak ispred zimske sezone za koju je poznato da je izrazito hladna te samim time moramo dobro pripremiti stvarčice koje ćemo nositi narednih nekoliko mjeseci.

Osim bogate ponude komada iz svijeta odjeće i obuće, svaki high street brend je u svoje kolekcije uvrstio razne modne dodatke koji će nam pomoći da lakše prebrodimo niske temperature.

Tako ćemo svakodnevno mijenjati kape, šalove i rukavice zbog kojih će naše modne kombinacije biti obilježene osobnim touchom i obogaćene dodatnim šarenilom.

Najpopularnije među njima, torbice, zamijenit ćemo praktičnim ruksacima samo kako bi bezbrižno mogli hodati gradskim ulicama i držati ruke zaštićenima od hladnoće.

Tražeći izdanja koja možemo uklopiti u svakodnevne outfite, naletjeli smo na jedan predivan primjerak koji nam dolazi s potpisom američke robne marke Tommy Hilfiger.

Ljepotan bez mane dolazi u miksu sive, bijele, plave i crvene boje, napravljen je od kožnog i vunenog materijala s podesivim naramenicama i džepovima za spremanje.

Odlično će se uklopiti u casual dnevne zadatke u kombinaciji s omiljenim parom traperica, trenirkom, pernatom jaknom i bucama, ali i u poslovne lookove uz kaput, visoke čizme, košulju i suknju.

Svoj primjerak ovog jednostavnog i šarmantnog ruksaka možete nabaviti u vama najbližoj poslovnici ili online kupovinom putem LINKA.