FOTO by tomtailor

Moda

Tom Tailor mini ruksak u petrolej zelenoj boji pravi je primjer sportske elegancije!

Antonija Andabak 12. listopada 2020.

Petrolej zelena nosi se ove sezone više no ikada, a na ovom mini ruksaku izgleda famozno!

Torbe i ruksaci accessoriese je bez kojeg ne možemo zamisliti dan, nosimo ih posvuda, u svim oblicima, bojama i uzorcima! Ruksaci su osobito popularizirani u posljednjih pet godina i samouvjereno ih nose sve generacije!

Praktičan accesssoriese zanimljivo je posjedovati u šminkerskih i sportskim varijantama, ali i onoj varijanti kada se spomenuta dva stila izmiješaju, baš kao u slučaju petrolej zelenog ruksaka s potpisom Tom Tailora!

Tom Tailor mini ruksak

Mini ruksak podići će svaku kombinaciju, a odlučiti se za njega možete u svim sportskim i casual prilikama jer ono što ga čini high street modelom jest ručka sa sitnim lancem i materijalom ručke u lijepoj nijansi ostatka ruksaka.

Iznenadite vašu princezu ovim preslatkim ružičastim Minnie Mouse gležnjačama!

Dugačke ručke lijepo će padati na leđima i bez obzira na to koliko petrolej zelena boja bila zagasita, ipak će dati upečatljiv kontrast vašoj pernatoj jakni ili beige toplom, oversized kaputu!

Tom Tailor mini ruksak

Epitet “mini” zaradio je svojim dimenzijama, no pravi modni znanci znaju da je manje više, stoga će bez problema unutra smjestiti sve što im treba za dnevno jurišanje gradom.

Njegova cijena je 300 kn i smatramo da izgled i kvaliteta opravdava ovu cijenu. Ako vam se svidio ruksak s potpisom Tom Tailora, svoj primjerak istog možete nabaviti OVDJE.