FOTO by River Island

Moda

Točkice (i dalje) vladaju – razigrani uzorak i volani vladaju svečanim komadima!

Daria Lovrić 24. travnja 2023.

Vintage print mami nas u shopping!

Svako godišnje doba ima svoje čari i vraća omiljene trendove koje vežemo za njega. Dok u ljetno periodu najčešće nosimo prugice, u jesenskim mjesecima ne odvajamo se kariranog, dok se u zimskim mjesecima ne odvajamo od pepita uzorka.

Ipak, najpopularniji je jedan koji nosimo cijele godine, a u proljetnom periodu stoji uz bok razigranom cvjetnom printu. Naravno, riječ je o točkicama.

Haljina s točkicama – £45
Haljina s točkicama – £47

Točkice će i ovog proljeća prevladavati gradskim asfaltom!

Točkice su jedan od najefektnijih printova, a svoju popularnost stekle su u 90-ima. Zadnjih nekoliko godina nosimo ih u raznoraznim bojama, iako je najpopularnija kombinacija bijele i crne.

Haljina s točkicama – £55

Unutar River Island asortimana pronašli smo efektne komade koji će oplemeniti vašu svečanu kolekciju za nadolazeće prigode.

Haljina s točkicama – £43

Osim predivnih slingbacksica i efektnog topa kojeg krasi polka-dot uzorak pronaći ćete nekoliko modela haljina koje su idealan izbor za prigode poput vjenčanja, pričesti i krizmi.

Top s točkicama – £35
Cipele s točkicama – £47

Ipak, naš favorit je maxi haljina s tankim naramenicama u navy plavoj nijansi s bež točkicama različitih veličina. Ova eye-catching krasotica mamit će poglede gdje god se pojavili, bilo da ste kuma, djeveruša ili gost na svečanosti.

Haljina s točkicama – £55

Ako su i vas očarali ovi ženstveni komadi u vintage izdanju, škicnite ih putem River Island web trgovine i pronađite svog favorita.